Helyszín: Nagyterem 

Jegyár: 1999 Ft (Ebben az évben született a Honfoglaló.)
diák és nyugdíjas jegy: 1599 Ft (Ebben az évben lépett trónra Báthory András erdélyi fejedelem.)
4 alkalmas csatabérlet váltható: 6164 Ft
/ Trafó bérlet érvényes

 

Honfoglaló játéksorozat Magyarország térképén, teljesen új kérdésekkel, valamint neves színészekkel, rendezőkkel, dramaturgokkal.
 

A világszerte népszerű online kvízjáték most életre kel színházi társulati-tagok játékával és Scherer Péter műsorvezetésével. A játékba nevezett 27 vidéki és budapesti színház azért méri össze tudását, hogy a következő évad költségvetését több millió forint értékű média-megjelenéssel gyarapíthassa.
 

Az elődöntőket három nap alatt bonyolítják. Ezek során minden egyes alkalommal kilenc-kilenc színházból delegált 2-3 fős csapat mérheti össze tudását. A versenyző csapatokat sorsolással választják ki egymáshoz. Minden elődöntőből a három legsikeresebben csatázó csoport jut tovább.
Elődöntők: 2010. február 28., március 28., április 25.
Középdöntő: Május 16.
Döntő júniusban!
 

www.honfoglalo.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szputnyik.blog.hu/api/trackback/id/tr351786534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása