A Szputnyik Hajózási Társaság és a Katona József Színház továbbra is a nézők segítségét kéri készülő közös előadásához.

Olyan rövid szövegeket, amelyek a magyar egészségügy jelenlegi helyzetét mutatják be akár a betegek, akár a kórházi dolgozók oldaláról. Lehet ez egy-egy tipikus helyzet, meglepő fordulat, abszurd pillanat, vagy éppen egy elcsípett beszélgetés. Ezekből áll majd össze az előadás szövegkönyve, ebből születnek jelenetek, dalok, videó bejátszások.

Hogy miért épp az egészségügy? „Mert olyan fontos és aktuális problémákat vet fel, amelyekről a színháznak mindenképp beszélnie kell. Mert személyes ügyünk, elkerülhetetlen és kikerülhetetlen, biztos, hogy minden embernek köze lesz hozzá élete folyamán.” – mondja Bodó Viktor, a készülő előadás rendezője. „Fontos azonban, hogy nem ítélkezni akarunk, csupán bemutatni, felmutatni, a problémát minden oldalról körbejárni.”

Saját élményeik, tapasztalataik, véleményük megírásával a nézők hozzájárulnak ahhoz, hogy az alkotók szövegeiket az előadásban felhasználják, természetesen anonimitásukat megőrizve.

A maximum 1-2 oldal terjedelmű írásokat november 30-ig várjuk az anamnesis2012@gmail.com címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://szputnyik.blog.hu/api/trackback/id/tr603329242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása