A Katona József Színház és a Szputnyik Hajózási Társaság 2012 tavaszán közös előadást készít, amely egy mindannyiunk által ismert és aktuális témáról, az egészségügyről fog szólni.

Rendhagyó módon szeretnénk nézőinket már a darab megírásának pillanatában a színházi alkotófolyamat részesévé tenni, és segítségüket kérni a történet kialakításában.

Várunk tehát olyan igaz történeteket betegséggel-egészséggel, kórházakkal, ellátással kapcsolatban, melyek valóban személyes élményről, tapasztalatról számolnak be - akár betegként, akár egészségügyi dolgozóként.

Lehet ez szomorú, vidám, abszurd, humoros, tragikus, komikus, tragikomikus, felemelő, elgondolkoztató, kétségbeejtő, hihető, hihetetlen, titkos, melodramatikus, színes, meglepő...


A történet beküldésével az író ahhoz is hozzájárul, hogy ha szövegét kiválasztjuk, akkor a teljes történetet, vagy annak részleteit a darabba beépítsük, az előadásban felhasználjuk. A személyiségi jogokat védve, az írásokat név nélkül használjuk majd.

A történeteket június 30-ig várjuk az anamnesis2012@gmail.com e-mailcímre. A készülő darab munkacíme: Anamnesis, rendezője Bodó Viktor, a bemutatóra jövő év áprilisában a Katona József Színházban kerül sor.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szputnyik.blog.hu/api/trackback/id/tr812986300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása