Tisztelt Döntéshozók!

Az Előadóművészeti Törvény által VI-os kategóriába sorolt független társulatok, táncosok, bábszínházak és befogadó színházak közel húszéves működése és eredményei bebizonyították, hogy erre a szférára – mely a magyar kulturális- és színházi élet szerves része – szükség van.

Alulírottak támogatásunkról biztosítjuk a VI-os kategóriába sorolt színházakat, kulturálisan és társadalmi szempontból is különösen fontosnak tartjuk további működésük törvényben rögzített biztosítását.

Bízunk benne, hogy aláírásaink elég meggyőzőek ahhoz, hogy a VI-os kategóriával kapcsolatos döntéseiknél azokat figyelembe vegyék! 

Petíció aláírása itt!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szputnyik.blog.hu/api/trackback/id/tr712214756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schillingarpad 2010.08.20. 20:37:49

Szevasztok. Szerencsésebb lett volna nem egy konkrét színház égisze/honlapj/brandje alatt meghirdetni egy ilyen közérdekű ügyet. Ma mindenki aláír mindent, de ebben a formában ezt tagtoborzásnak hívják. Szeretettel, Liptai Claudia.
süti beállítások módosítása