Bишнёвыйсад I. címmel mutatja be a Szputnyik Hajózási Társaság legújabb előadását. A cím Csehov magyarra (Meggyeskert helyett) Cseresznyéskert címen fordított darabját takarja. A február 12-i és 13-i, MU Színházbeli előadásokon a közönség csak az első két felvonást láthatja egy bizonyos perspektívából, majd a darabot tovább próbálva, a másik két felvonással kiegészítve, a teljes előadás bemutatóját ősszel a Trafóban tartjuk.
 
Március 28., 29., 30-án a MU Színházban játsszuk a külön előadásként is értelmezhető első részt, majd az őszi teljes változatban egészen más perspektívából mutatjuk meg, kiegészítve a történet folytatásával. Más élményt kapnak tehát azok a nézők, akik a két részt csak egyben látják, mint azok, akik az első felét külön is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szputnyik.blog.hu/api/trackback/id/tr752643802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása