szputnyik 2011.03.16. 17:57

Újabb örömhír

A Szputnyik Hajózási Társaság az Európai Unió 3 elismert szervezetének összefogásából, elismerve eddigi munkájukat új próba és játszóhelyet kapott. Az új épület mellett biztosítják a társulat működést 2 évre, így komolyan tervezhet előre a csapat. Tovább végezheti dolgát, fáradhatatlanul keresheti az új és a régi színházi formákat. Rendezőket és további színészeket alkotótársakat hívhat a csapathoz ezzel is növelve a munka színvonalát. A hírek szerint több társulat működése is biztonságossá vált mert kiderült, hogy igazából nem számottevő összeg megoldani a független színházak életét, viszont felbecsülhetetlen értéket fizetnek vissza.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani annak a 3 vállalatnak, amelyek összefogásából ez a példaértékű támogatás létrejöhetett:

Tiger Bank Gmbh. Switzerland
CulturArmy Stiftung Berlin
Gemüse und Obst. Co. Köln

A szerződések aláírása után a tőzsdén is megnőtt irántunk a kereslet, a Szputnyik részvényeit még soha ilyen magasan nem jegyezték, tárgyalásokat folytatunk arról, hogy a közeljövőben érdekeltségeinket áthelyezzük az európai energiaiparra is.

Ez nem igaz, de az igaz hogy Kölnben elkezdtük Vinnai András: A férfi a 2-es asztalnál című darabjának próbáit.

A bejegyzés trackback címe:

https://szputnyik.blog.hu/api/trackback/id/tr852744936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása